Ombilda Hyresrätt

Ombildningskonsult med lång erfarenhet | 08-402 10 00

Om oss

VÄLKOMMEN TILL RESTATE

Vi på Restate har sedan starten växt oss såpass starka att vi idag är det bolag som är störst på ombildningar i Sverige. Var tredje genomförd ombildning har gjorts med hjälp av oss och vi letar alltid efter nya kunder - oavsett om det rör sig om en liten bostadsrättsförening på endast några få bostäder eller om det är en större förening med ett stort antal olika typer av boenden.

När vi bildades var det bl.a. två välkända bolag som slogs ihop; Bjurfors & Thörner och Isaksson & Partners. Detta har gjort att vi på Restate har ett brett kompetensfält och kan erbjuda våra kunder hjälp med det mesta inom fastighetsområdet. Vi arbetar främst med ombildningar med kan även erbjuda exempelvis rådgivning inför nybyggen, juridisk rådgivning samt fastighetsförvaltning.

I vår personalstyrka har vi personer med lång erfarenhet och god kompetens inom fastighetsanalys, ekonomi, juridik, mäklarverksamhet samt fastighetsvärdering. Detta gör att vi kan hjälpa dig genom hela ombildningen och leverera hög kvalitet inom alla delar av processen.

 

Fastighetsexperter med heltäckande kompetens!